Acoustic Alignment - limited size, unlimited sound

Dit subforum is uitsluitend bedoeld voor de commerciëlen onder ons om de leden van BGF op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en producten.
Rdatema
Berichten: 191
Lid geworden op: 23 okt 2016, 20:33

Re: Acoustic Alignment - limited size, unlimited sound

Bericht door Rdatema » 08 jun 2018, 18:10

en Adriaan schreef:
07 jun 2018, 23:42
Ik bedoel nr.5 van de blinde test.
Dat is eh, slecht nieuws en goed nieuws: het slechte nieuws is dat die inderdaad nooit een 'scherpe' prijs kan krijgen (zoals de kleine op de eerdere foto) maar het goede nieuws is dat het een vrij uniek product is waar je voor gevallen bent. Tijdens de shootout had deze ook onze voorkeur, wat best spannend was aangezien er ook TC 210 en VDK 210 tussen stond. Maar die B-112 is toch compleet anders, en qua diepgang is hij ongekend voor het formaat.

Vanwege je Embee activiteiten is het voor ons interessant als jouw bassen getest worden over Acoustic Alignment luidsprekers dus wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen. De B-112 heeft 2 actiepunten: poortruisvermindering door grotere (en langere) poort en geen of minder dik foam op de grill zodat de luchtstroom daar niet tegenaan loopt te blazen. De filterafstemming is na Vlaardingen vastgesteld 'as is' (intern: filter no. 4 :mrgreen: ). We hebben dus nog 3 B-112 kasten met de oude poorten, welke met een korting weggezet kunnen worden. De grotere poorten kunnen er met een paar uur werk ook in, dus we schieten ze niet af. Het grootste actiepunt na de test van Rodi en Nangyala was de filteraanpassing en we zijn content wat we met hun feedback hebben kunnen bereiken. B(reedinzetbaar)-112 is zeer geslaagd :dance:

Arjan doelde op E-112, die heeft inderdaad een richtprijs van ca 350,- euro (wat door technische uitdagingen wellicht wat TE ambitieus is)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast