Gereserveerd: Ibanez semi-hollow (AGB200) in violin burst

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
MaartenV
Berichten: 1799
Lid geworden op: 05 dec 2010, 17:32

Gereserveerd: Ibanez semi-hollow (AGB200) in violin burst

Bericht door MaartenV » 08 okt 2017, 20:40

Te koop of te ruil een viersnarige, shortscale (30") semi-hollow body van Ibanez. Anderhalf jaar in mijn bezit en een fijn basje, maar 1) het project waarvoor ik hem wilde gebruiken gaat niet door en 2) ik speel eigenlijk alleen nog long-scale, dat vind ik toch prettiger. (Scroll verder voor meer info en plaatjes.)

Afbeelding

Hij heeft een vintage uitstraling en op dit moment een wat pittige toon door de Rotosounds die erop liggen. Als je er flats op legt wordt hij veel houtiger. De actie kan behoorlijk laag en de hals is vrij vlot, dus je kunt lekker doorspelen! :jam:

Hij is in vrij nette staat, naast de voorspelbare coating van stof heeft hij een paar gebruikerssporen en kleine krasjes. De goudkleurige afwerking op de elementen en hardware is niet meer helemaal strak (slijtplekjes), dat ken ik van mijn 70's Ibi Les Paul en doet niets af aan je geluid of uitstraling. Met andere woorden: mojo! :mrgreen:

Er zit een keurige, passende gigbag bij van Ibanez (niet standaard bij aanschaf). Ik heb het basje één keer meegenomen naar een oefenruimte en één keer naar een klein optreden. De vorige (eerste) eigenaar heeft er een aantal optredens mee gedaan, en was er duidelijk ontzettend zuinig op.

Ik sta open voor ruil tegen een long-scale hollow-body of een Epiphone/Gibson-achtige bas met humbuckers, van ongeveer dezelfde kwaliteit of iets beter (met dan opleg van mijn kant uiteraard). Sowieso wil ik deze knapperd niet verzenden vanwege de kans op schade.

Meer plaatjes:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen...

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: disintegration en 1 gast