TK: G&L, Warwick, Lakland, G&L

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Lacertus
Berichten: 1144
Lid geworden op: 28 jul 2010, 13:20

TK: G&L, Warwick, Lakland, G&L

Bericht door Lacertus » 09 nov 2017, 19:05

Ik doe de meeste van mijn bassen weg. Ze krijgen echt te weinig aandacht, en dat is zo zonde. :nono:
In principe dus geen ruil, maar ik zou best nog een Bass VI willen proberen, of een Wal mk3. Ik zoek ook nog een Access Virus TI Desktop synth. Sowieso niets met slechts 20 frets, of 5 snaren. Prijs te hoog? --> Doe een bod!

1. Een hele mooie zwart metallic Lakland DJ4, made in Korea. Speelt echt heerlijk, ditto sound. Met Läkland / Hanson pickups. De originele witte slagplaat heb ik er ook nog bij.
Kan met of zonder John East pre-amp geleverd worden. John East pre-amp is evt ook los te koop (€200). €840 passief of €1020 actief. De bas is nu passief uitgevoerd, de pre-amp mag je zelf inbouwen.

Afbeelding
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Mijn mooie rode G&L SB2 mag het pand verlaten. Speelt prettig, klinkt prettig, en ziet er voor haar leeftijd nog heel goed uit! Ik ben gewoon meer van de J's en dit is een echte P. Uit 1988, dus nog met oude kopvorm.

Mooie interpretatie van de Precision bas, met veel geluidsmogelijkheden door het extra brugelement. Modern, punchy geluid. De hals is smaller dan van een normale P, meer J.

Prijs: €820

Afbeelding
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Warwick SS2 Streamer Stage 1 €1095 - Goed ingespeelde bas. Aan de hals merk je dat deze veel gebruikt is, heel prettig instrument, met een modern, strak geluid. Komt met metalen flight case.
Afbeelding
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Ultra schort scale 6-snarige piccolo: G&L Legacy strat. Echt een heel mooie git**r, maar ik speel er niet op. Komt met gigbag. €345
Afbeelding
> Basses & Amps & FX: zie Profiel |
> TE KOOP |
> ikke topic |

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten