TK: Fender jazz classic series, reverb, ampeg ba 108

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
luukfeather
Berichten: 184
Lid geworden op: 12 jan 2011, 13:17

TK: Fender jazz classic series, reverb, ampeg ba 108

Bericht door luukfeather » 22 jan 2018, 22:17

Fender jazz classic series: 700,-

Fender classic series 60's Jazz bas uit 2008 te koop. Ik heb jaren met veel plezier op deze fijne bas gespeeld en de bas heeft vele zalen en repetitieruimtes gezien, echter staat hij nu stof te happen. Wat doodzonde is. Zoals het hoort heeft de bas enige gebruikssporen, aan de onderkant van de bas, achter op de hals ( erg minimaal). De bas is technisch 100% in orde. Men zegt vaak dat je geluk moet hebben met een MIM exemplaar en ik ben onder de impressie dat dat bij deze bas zo is. Heel vaak heb ik complimenten gekregen over de toon en sound van de bas. De bas is naar mijn voorkeur laag afgesteld. De prijs van de bas is mede gebasseerd op een advertentie van marktplaats betreffende dezelfde soort bas. Deze heeft een prijs van 898 euro. De betreffende bas komt uit 2010 en is zo goed als nieuw. Over de prijs valt niet te onderhandelen. De bas is te bekijken in Amsterdam en wordt bij voorkeur niet opgestuurd. Mocht u opnames of extra foto's willen zien hoor ik het graag.

Source audio soundblox 2 dimension reverb 120,-

Te gek reverb pedaal te koop. Zelf heb ik het pedaal op bas gebruikt, wat prima werkte. Het pedaal is uiteraard ook geschikt voor gitaar en het heeft vele opties en mogelijkheden. Zo kun je 2 presets opslaan. Voor opnames neem even contact op of kijk op youtube.

Ampeg BA 108 100,-

De Ampeg ba 108 is een fijne oefenversterker voor thuis, niets meer en niets minder. De versterker is in goede staat en is alleen thuis gebruikt. De prijs staat vast en de versterker is te bekijken in Amsterdam.
Fender Jazz reissue classic series 60's/ Fender Jazz bass highway one / Condor Jazz/ Motion acoustic/ Ampeg V4b & Guyatone amp/ EHX pedals

Keep it steady and flowing
Women & Rhythm section first

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten