TK: Eden CXC300 4x10 bieden vanaf € 400

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Bass_Bas
Berichten: 127
Lid geworden op: 04 apr 2011, 15:43

TK: Eden CXC300 4x10 bieden vanaf € 400

Bericht door Bass_Bas » 26 jan 2018, 10:46

Te koop. Oldie but Goodie. Eden CXC300 4x10 combo.

Afbeelding

Combo van een Eden-versterker die 300-400 Watt aanlevert en een 4x10 daaronder. Cones zijn schuin geplaatst, waardoor het combo wat hoger en slanker is dan de standaard 4x10. Mooi ding, robuust gebouwd, nooit problemen mee gehad.
Standaard levert de versterker op 8 Ohm aan de 4x10. Je kunt er een extra cab aan hangen (1x15 bijvoorbeeld). Heb ik zelf nooit nodig gehad, heb er binnen en buiten mee opgetreden en hem nooit verder dan half open hoeven zetten.
Achteraan de versterker zit een DI-uit waar de geluidsman altijd vrolijk van wordt. De combo geeft een heel fijn geluid: dragend maar gedefinieerd.
Licht is hij niet. Maar verplaatsen gaat verrassend makkelijk omdat er achteraan twee wieltjes zitten en bovenop een handige handgreep; even kantelen en je loopt er als een soort rolkoffer mee weg.
De staat is gebruikt. Hij is enigszins vintage geworden door de jaren heen. Technisch echter gewoon 100% in orde. Er komt ook een stevige, op maat gemaakte hoes bij van versterkerhoezen.nl.

Richtprijs: er staat er nu eentje op Marktplaats voor € 500,- (toevallig, want ik heb ze de afgelopen jaren heel weinig aangeboden zien worden). Misschien € 450,- voor forumleden? Of doe een gezellig bod (vanaf € 400 vind ik het gezellig, daaronder wordt de stemming wat grimmiger)
Sandberg California PM Supreme
Eden CXC300 4x10

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Haico en 3 gasten