TK: TEAB! Carvin, Warwick & Fender Rumble

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Rolandboer
Berichten: 308
Lid geworden op: 26 mei 2014, 22:15

TK: TEAB! Carvin, Warwick & Fender Rumble

Bericht door Rolandboer » 13 mar 2018, 18:56

Bijna dezelfde advertentie, nu voor de absolute bodemprijzen omdat ik het geld nodig heb. Elk bod vanaf de genoemde prijzen wordt serieus overwegen! Prijzen zijn nog niet zo laag op marktplaats, eerste kans is voor het BGF.
Flinke veranderingen op muzikaal gebied zorgen voor flinke veranderingen in de spulletjes, ik speel tegenwoordig veel g!t**r en ga weer een P kopen. Ik heb het volgende in de aanbieding op het moment:
- Warwick Corvette Proline '95, passieve 5 snaar uit Duitsland met wengé toets en hals en Ash body. Volledig origineel, met de dunlop flush mount straplocks, 2 passieve MEC J 'dynamic correction' elementen, JAN-1 en 2 delige warwick 3d brug.
De bas is voor de leeftijd in erg nette staat, oude koffer van de foto krijg je er gratis bij.
Bieden vanaf 500 euro.
IMG_0711.JPG
IMG_0711.JPG (2.11 MiB) 360 keer bekeken
- Carvin LB76, 6 snarige bas met aantal custom opties gemaakt in de USA midden jaren '90. Erg comfortabele 6 snaar door de platte hals, S/H pickup configuratie, 3 bands EQ + slapswitch, actief/passief schakelbaar dmv push/pull volume potmeter en pickup blend. Prachtige parelmoer block inlays en mogelijkheid tot string-through en topload maken deze bas onder andere een oerdegelijk en mooi exemplaar. De bas heeft een erg kleine reparatie aan de halspen gehad zodat hier weer een 1/4" dopsleutel op past (reparatiebewijsje aanwezig), tevens is de bas daarbij professioneel afgesteld met een nieuwe set d'addario nickel-plated snaren en onlangs goed schoongemaakt. Voorzien van 3 Schaller strapbuttons, komt incl. Schaller straplocks en originele Carvin koffer, de koffer is helaas niet meer als nieuw maar doet prima wat hij moet doen.
Bieden vanaf 550 euro.
IMG_0786.JPG
IMG_0786.JPG (2.09 MiB) 360 keer bekeken
- Fender rumble 500 top, lichtgewicht klasse D versterker met 500W vermogen op 4 Ohm. Heeft nooit het huis verlaten en is nog zo goed als nieuw, op hele oppervlakkige krassen op de bovenkant na. Deze zijn echter zo oppervlakkig dat ze alleen bij een bepaalde lichtinval zichtbaar zijn.
Lekker handzaam topje met genoeg power voor repetities etc, inclusief bijpassende fender gigbag. Gaat weg i.v.m. overstap op Markbass versterking. Ruim aanbod aan info en demo's te vinden online, uit de V3 serie van Fender Rumble.
Bieden vanaf 275 euro.
IMG_0823.JPG
IMG_0823.JPG (1.38 MiB) 360 keer bekeken
Tevens heb ik nog een Rocktron Rampage Distortion pedaal (Origineel, gemaakt in Japan) en een z.g.a.n. B.C Rich Tripp Eisen Signature g!t**r te koop voor de liefhebbers onder ons. (Pedaal 50 euro, gitaar 250 euro)
Alles is vrijblijvend uit te proberen en op te halen in Ommen, verzenden doe ik liever niet maar kan uiteraard op eigen risico en kosten. PM gerust voor vragen, foto's etc.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast