TK: Ampeg SVT-CL, 8x10, Avalon U5, EV RE-20

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
gothax
Berichten: 4088
Lid geworden op: 07 jun 2005, 13:51

TK: Ampeg SVT-CL, 8x10, Avalon U5, EV RE-20

Bericht door gothax » 13 mar 2018, 22:34

Vroege voorjaarsopruiming! Ik vlieg eigenlijk steeds meer en bepaalde dingen staan de laatste tijd vooral stof te happen, en dat is ook maar zonde!

Ampeg SVT-CL (Bj. '09)

De klassieker, wie kent 'm niet? In 2016 gecheckt door N-E-L Amps en helemaal goed bevonden. Tevens zijn toen alle buizen vervangen door JJ's en is de amp gebiased. Sindsdien maar weinig uren gemaakt (minder dan 30, 1 tour + repetities). Tolex heeft een paar kleine plekjes, amp is altijd vervoerd in een hardcase (wordt momenteel gebruikt voor de V4B, komt dus zonder case). Logo zit er momenteel niet op, maar is wel aanwezig. :)
--
Prijs: VERKAUFT!

Ampeg 8x10 (Bj. '07)

Klassieker met flinke road wear aan de tolex. Speakerdoek en speakers zijn volledig intact en cab functioneert zoals het hoort. Klinkt te gek, heeft meer definitie dan de oude 8x10 cabs zonder verlies van low-end! Cab is tevens te splitsen in twee 4x10 @ 8 ohm, als je met 2 versterkers aan de slag wilt.
--
Prijs: VERKAUFT!

Afbeelding

Avalon U5

De 'DI box' voor puristen ;) Klinkt super op bas in stand 1 (mid-dip) en stand 3 (warm, lichte HF cut). Tevens te plaatsen tussen de versterker en cab waardoor je het signaal van de pre-amp/trafo/buizen meeneemt.
--
Prijs: € 475,-

Afbeelding

Electro-Voice RE-20

Super all-round mic. Erg neutraal, goed te EQ'en en kan goed overweg met de dynamische pieken die een bass cab / kick produceert. Paar kleine plekjes op de mic door transport/normaal gebruik. Komt incl. EV hardcase (plastic).
--
Prijs: € 375

Afbeelding

Alles kan op je gemak getest worden in een studio nabij Maastricht (sidenote: ik woon momenteel in het buitenland dus ben normaal gezien maar 1 / 1,5 week per maand in NL). De koffie / speciaalbiertjes / vlaai / tosti's / wat er die dag in de koelkast te vinden is staat klaar! In overleg kan ik het product ook brengen tegen een kleine vergoeding. De Electro-Voice RE-20 wil ik eventueel ook wel aangetekend en verzekerd versturen. Gedetailleerde foto's zijn op aanvraag beschikbaar, het is me momenteel even iets te koud om naar de opslag te rijden :lol: :oops:

Bij interesse/vragen hoor ik graag van je via de PB! :)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Basshoofd, QPumaLocoQ en 5 gasten