TK: EBS Fafner / EBS HD350 / EBS Proline 4x10 / EBS Proline 1x15

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ebgplegt
Berichten: 971
Lid geworden op: 22 mei 2011, 17:39

TK: EBS Fafner / EBS HD350 / EBS Proline 4x10 / EBS Proline 1x15

Bericht door Ebgplegt » 02 okt 2018, 12:47

Zie MP link voor foto's: https://www.marktplaats.nl/wijzigAdvert ... Source=SYI

Verschillende artikelen van het Zweedse topmerk EBS. Zowel als set te koop als in delen. Alle artikelen zijn in zeer goede staat en origineel. De spullen staan bekend om hun zeer neutrale klank die het geluid van de basgitaar minimaal verkleuren.

Het lampje in de Fafner, die normaal aangaat als je de versterker aan zet, doet het alleen niet.

De Fafner is een 600watt hybride versterker, het paradepaardje van EBS. De versterker zit in een flightcase en ziet er nog zeer goed uit. Alle functies werken naar behoren. Draait op zowel 4 Ohm als 2 Ohm. Nieuwprijs is €1700 excl. flightcase. Deze mag weg voor €600 incl. flightcase.

De HD350 is het kleinere broertje van de Fafner. Hij is zeer compact en weegt niet zo veel, slechts 9 kilo. Het is een 350 watt versterker en gaat loeihard. Draait op zowel 4 Ohm als 2 Ohm. Ook deze versterker wordt geleverd in een flightcase. Nieuwprijs was €1300 excl. flightcase. Deze mag weg voor €375 incl. flightcase.

Het EBS Proline Evolution 4x10 cabinet is een 4 Ohm cabinet dat belastbaar is tot 800 watt. Hij kan praktisch alles aan en voelt onverwoestbaar aan. Één van de betere 4x10 cabinetten die ik ooit heb gehad. Nieuwprijs is €1349. Deze mag weg voor €500

Het EBS Proline Evolution 1x15 cabinet is ook een 4 Ohm cabinet. Past perfect bij de 4x10 en één van de 2 versterkers. 400 watt. Dit cabinet wordt geleverd in een op maat gemaakte flightcase op zeer stevige wielen. Nieuwprijs bij mij niet bekend, maar hij mag weg voor €350 inclusief de op maat gemaakte flightcase.

Heb je vragen over één van de artikelen? Schroom niet te bellen, mailen, appen of een bericht te sturen via marktplaats. Bij koop van verschillende onderdelen wordt de prijs lager. Bieden mag ook via berichten. De versterkers kunnen verzonden worden in hun flightcase. Kosten en risico voor de koper.
Heeft 2 punten.
"Get your money for nothing and your chicks for free "

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast