TK: Aguilar stack, Aguilar pre, zelfbouw 18" kast, 1969/1970 Ampeg SVT

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
sinneD88
Berichten: 21
Lid geworden op: 22 apr 2015, 21:59

TK: Aguilar stack, Aguilar pre, zelfbouw 18" kast, 1969/1970 Ampeg SVT

Bericht door sinneD88 » 27 jan 2019, 17:30

Bij deze tegen het juiste bod de volgende spullen te koop;
Aguilar full stack bestaande uit een DB750, GS212 & GS410. Mooie full stack met bijpassende headcase en hoezen voor de cabs, nieuwwaarde ligt ruim over de 5000, dus biedingen vanaf 2500 euro worden serieus genomen. Eventuele inruil van bassen bespreekbaar, voorkeur voor Fender AVRI '63 Precision, Musicman Stingray 2EQ, Rickenbacker 4001/4003. Ben al voorzien in versterkers, deze set legt het voor mij af tegen mn Ampeg stack, dus inruil van amps heb ik geen behoefte meer aan.

Aguilar DB680 preamp, nog één van de eerste die door Dave Boonshoft persoonlijk in elkaar is gezet (mail communicatie aanwezig), zeer laag serienummer ergens in de 20 - 30. Komt inclusief softcase en voetschakelaar. Mag weg tegen het juiste bod, preamp is zeer goed onderhouden en alles aan gedaan om deze zo betrouwbaar en stil als mogelijk te krijgen.

Thomann Thon Rack 3U Live 45 rack case zonder verdere toebehoren

Zelfbouw 18" baskast voor onderdelen, moet opgeknapt worden en vermoedelijk een 18" Fane speaker in, 8 ohms 150W. Te koop as-is voor onderdelen, voor een redelijk bod af te halen dus.

1969/1970 Ampeg SVT head, recentelijk uitgebreid onderhoud gehad en in goed werkende staat. Dit is de versie met de 6146 buizen, geen tube relay socket, vintage SVTs met deze buizen kom je eigenlijk zo goed als niet tegen. Heb bij de amp een hele lading aan extra eindbuizen zitten waarvan 1 set gematched plus nog 5 reserve buizen. Ook een variac erbij aangezien de amp op 115V draait. Voor deze amp het zelfde als voor de Aguilar stack qua prijzen, ruil etc.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten