Pagina 1 van 1

eigen werk

Geplaatst: 11 nov 2017, 02:09
door Wiro
Dan toch maar de stoute schoenen aantrekken en alles zelf doen. Is véél te veel om naar behoren te kunnen volbrengen maar wel errug leuk tevens leerzaam om zo met jezelf te spelen:

Nu erger ik me regelmatig aan een stukje onzorgvuldigheid van vakmensen die toch beter zouden moeten weten. Dit 'even snel doen'-syndroom lijkt in rap tempo toe te nemen. Maar als ik eerlijk ben moet ik toegeven dat ik zelf zo nu en dan toch ook wel eens slordig en ondoordacht uit de hoek kan komen. Om vervolgens te merken dat me dit steeds vaker 'overkomt'. Dan rijst de vraag waar dit toch vandaan komt en of hier iets aan te verbeteren valt. Hierover vertelt mijn nieuwe lied. Dit is de ruwe versie van 'On the Long Run' (Hetgeen in de volgende versie vervangen zal worden door 'In the Long Run' -naast andere tekst verbeteringen-. Aan het arrangement wordt nog gewerkt, wordt vervolgd...):


Link

Re: eigen werk

Geplaatst: 20 nov 2017, 22:19
door didi
Het zit erg fraai in elkaar qua opbouw. Heel muzikaal ook.
Gek genoeg, je zou het niet verwachten dat een basliefhebber het zegt, vind ik de bas te veel op de voorgrond klinken waardoor de gitaar en de zang wat teveel op de achtergrond dreigen te gaan. Dat is jammer want ik heb het gevoel dat daarmee veel van de helderheid in het nummer verloren gaat.

Re: eigen werk

Geplaatst: 21 nov 2017, 13:45
door Wiro
Dank dank. Hier kan ik wat mee.
En wat voor- en achtergrond verhoudingen betreft had ik al eerder een soortgelijke opmerking gekregen.
't Is verdraaid lastig om als constructeur objectief te blijven. Daarom alleen al zijn meningen van anderen zo belangrijk.

Re: eigen werk

Geplaatst: 22 nov 2017, 16:22
door didi
Ik ben erg benieuwd naar de eindversie :D
Ik neem aan dat je alle partijen nog apart kunt editen ?

Re: eigen werk

Geplaatst: 23 nov 2017, 02:07
door Wiro
Tuurlijk kan dit maar in m'n nieuwe arrangement ga ik alles opnieuw opnemen.
Voordat dit klaar is kunnen er echter zomaar enkele maanden verstreken zijn.
Ik hou niet zo van haastwerk namelijk... 8)

Re: eigen werk

Geplaatst: 04 jul 2018, 23:31
door Wiro
Beter zo?
Voel jij je ook wel eens opgejaagd? Het lijkt wel besmettelijk. Met als gevolg dat je dingen te snel afraffelt? Belangrijke dingen over 't hoofd ziet en fouten maakt? Ikke wel in elk geval. En dan te bedenken dat dit veel zorgvuldiger en comfortabeler kan en fijner voelt wanneer je de rust in jezelf kunt terugvinden. Luister naar m'n nieuwe stuk huisvlijt met de titel: In the Long Run.


Link