TK: Hohner The Jack fretloos, Cort Action basje

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK) uit het menu.
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in 1 advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
jacob
Berichten: 17
Lid geworden op: 11 mei 2007, 23:20

TK: Hohner The Jack fretloos, Cort Action basje

Bericht door jacob » 02 nov 2017, 23:20

Te koop: Hohner The Jack bas, headless en fretless!

Leuke koploze bas, gemaakt onder licentie van Steinberger, met officiële Steinberger brug. Stemming is daarom rotsvast. De bas is professioneel fretloos gemaakt en toets is voorzien van een mooie epoxylaag. Ondanks de 'fretlessness' speel je makkelijk zuiver omdat de fretlijntjes nog heel licht te voelen zijn. Ook slappen gaat uitstekend en klinkt eigenlijk net zo goed als op een gefret exemplaar.

De bas heeft een doorlopende hals en is volledig uitgevoerd in esdoorn (maple). De toets is van palissander (rosewood) en heeft een dikke epoxylaag. Electronica is actief (2-bands), maar is ook passief te schakelen. Controls: volume, balance, eq (stacked potmeter), passief/actief switch + LED indicator. Let op: deze switch werkt niet helemaal naar behoren - de switch fungeert nu als kill-switch, waardoor je helemaal geen output meer hebt. Hier zou je even naar moeten laten kijken als je deze functie wil gebruiken.

Bas komt met een passende koffer en kan afgehaald worden in Engelbert, vlakbij Groningen. Verzenden kan, maar enkel volledig op kosten en risico van koper, en zou ik ten zeerste afraden.

Omdat ik de aanschaf van een andere bas wil financieren moet deze wijken. Geen (in)ruil dus, en elk serieus bod wordt in overweging genomen. Richtprijs 275-300 euro.

MP hier: https://link.marktplaats.nl/m1220721400

Tevens te koop: Cort Action bas. Goedkoop basje voor erbij. P/J configuratie waarvan de P het niet doet (los contactje vermoed ik); er liggen nu piccolo snaren op. Mag je op komen halen voor vijf tientjes. De snaren zijn haast duurder.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: andyeysbroek, Google [Bot], ikkebas, johndeboer, LowRenzo en 0 gasten