LEES DIT EERST

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK).
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in één advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Gesloten
Gebruikersavatar
Sanders
Bas-cyclo-pedie
Berichten: 19268
Lid geworden op: 27 okt 2007, 19:35

LEES DIT EERST

Bericht door Sanders »

Om de wildgroei aan advertenties die vaak niets meer met basgear te maken hebben, waardoor het hier lijkt als een soort van budgetmarktplaats, wat in te dijken (en hopelijk helemaal te doen verdwijnen) gaat er wat strenger gemodereerd worden, daarom deze richtlijnen:

a) alleen instrumentgerelateerde waren mogen nog aangeboden worden, hieronder valt te verstaan: (bas)gitaren, effecten, versterkers, accessoires (gigbags, snaren, onderdelen,...), lesmateriaal, bandleden,...
b) slechts 3 advertenties per gebruiker. Hier gaat ook wat strikter op toegezien worden.
c) Zet duidelijk in de titel of je iets zoekt, iets wilt ruilen of iets verkoopt. Dit kan gewoon met de afkortingen TR, TK, GEZ. Dat maakt het duidelijk voor iedereen. Als iets verkocht is, gelieve de advertentie dan ook te verwijderen.
d) Gebruik duidelijke titels, dus niet iets als "paasopruiming..." "kijk eens hier, spotprijsjes,...". Dit maakt het leesbaar voor iedereen, en maakt zoeken makkelijker voor potentiële kopers.
e) Als het kan, probeer toch een richtprijs te vermelden.
f) het veel te snel "omhoog bumpen" van advertenties (dus na een dagje je advertentie verwijderen, en terug plaatsen, zodat het weer bovenaan staat) werkt erg irriterend, dus daarmee schiet je toch in je eigen voet. Niet doen dus, een koper die weet waarnaar hij zoekt neemt de tijd om wat rond te snuffelen in het subforum.
g) Alleen een marktplaatslink en/of erg summiere uitleg dumpen IS NIET VOLDOENDE.

h) Misschien wel het belangrijkste: VERMELD EEN LOCATIE. Niet iedereen heeft z'n woonplaats ingevuld op z'n profiel, maar het is wel zo handig dat je weet waar het ding te koop staat.Wat dus niet meer: kledij, merchandising/muziek van andere bands dan de jouwe, auto's, muurverf, potten met opgelegde augurken,...
Er is ook een grijze zone, waar je een beetje op gezond verstand moet werken. Een autobusje kan eventueel nog, als het dient als bandbusje (dus instrumentengerelateerd), voor particulier gebruik kan het dan weer niet. Ik neem aan dat jullie oud en wijs genoeg zijn om zelf een beetje te kunnen afwegen wat kan en niet kan.


Advertenties die niet voldoen aan deze "eisen", zullen of aangepast worden (zoals titel aanpassen, afkortingen toevoegen,...) of zonder bericht verwijderd worden als het teveel werk is om aan te passen, of het gaat om commerciële/niet gerelateerde waren.
rich13 schreef:Sanders is gek op kinderen!!! Gebakken dan...
dejohan schreef:Een hamer is nutteloos als je begonia's wil kweken.
Gesloten