Vragen stellen via onze Google Hangout

Dit subforum is uitsluitend bedoeld voor de commerciëlen onder ons om de leden van BGF op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en producten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Online Muziekschool
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 feb 2014, 16:19

Vragen stellen via onze Google Hangout

Bericht door Online Muziekschool »

Hallo allemaal,

Tijdens de ontwikkeling van onze basgitaarcursus hebben we heel veel goede input gekregen via dit forum. Daar hebben we veel aan gehad. Daarom wil ik ook graag hier een uitnodiging plaatsen voor onze Google Hangout van aanstaande maandag.

Op 3 maart van 20:00 - 20:30 uur organiseren we die zogenaamde Google Hangout. Dat is een live uitzending waarin docente Dayenne vragen behandelt van (beginnende) basgitaristen. Het mooie hiervan is dat je niet alleen zelf een vraag kan stellen, maar ook worden vragen van andere cursisten en bassisten behandeld. Daar kun je erg veel van leren. Je kunt het dus zien als een gratis les!

Je kan op drie manieren meedoen aan de Hangout.

Vraag stellen via de mail
Mail voor 3 maart een vraag naar info@onlinemuziekschool.nl, Dayenne zal je vraag dan tijdens de Hangout behandelen.

Meedoen via de chat
Je kunt nu al via Google+ een vraag achterlaten via de chat. We nemen je vraag dan mee in de uitzending. Ga naar het evenement https://plus.google.com/events/ca3fgl4q ... 3r14?hl=nl" onclick="window.open(this.href);return false; en klik op Q&A en stel je vraag.
Wil je live feedback van Dayenne dan kun je deelnemen aan de Hangout. Laat ons dit even van tevoren weten via Google+ https://plus.google.com/events/ca3fgl4q ... 3r14?hl=nl" onclick="window.open(this.href);return false; of via de mail, dan voegen we je toe aan de Hangout.

Meekijken
Dat kan via ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/user/onlinemuziekschool/live" onclick="window.open(this.href);return false; of via onze Google+ https://plus.google.com/events/ca3fgl4q ... 3r14?hl=nl" onclick="window.open(this.href);return false; pagina.

We horen graag van jullie.

Muzikale groet,

Dayenne en Jeroen
Gebruikersavatar
Online Muziekschool
Berichten: 2
Lid geworden op: 25 feb 2014, 16:19

Bericht door Online Muziekschool »

Hallo, voor wie het leuk vindt. De Hangout is straks via de link hieronder live te volgen en later terug te kijken:
https://www.onlinemuziekschool.nl/muziek ... gouts.html

Groet,

Jeroen
Plaats reactie