Soldeermeeting in Den Bosch

Zelfbouw, reparaties, afstellen en nog veel meer.
Gebruikersavatar
Jarno
Berichten: 6754
Lid geworden op: 25 apr 2007, 21:27

Soldeermeeting in Den Bosch

Bericht door Jarno »

Hallo allemaal,

Zoals jullie wellicht wel of niet weten is er al jaren een klein clubje mensen in Den Bosch die eens in de twee weken bij elkaar komen in de Willem 2 Studios. De Willem 2 Studios zijn een aantal studios met een unieke verzameling synthesizers en meetapparatuur (omdat daarmee de eerste electronische muziek gemaakt werd in de jaren 50).
Vanwege de locatie kun je uiteraard al vermoeden dat het oogmerk vooral (modulaire) synthesizers zijn.
Zelf soldeer ik op dit moment vooral aan preamps en effectpedalen, omdat mijn modulaire synth al f*cking huge is :D

De laatste tijd is het clubje nogal geslonken, en we zijn ons aan het bezinnen op een nieuwe opzet. Beneden is er een zaal met een bar, en het idee is om 1x per maand daar te gaan solderen, waarbij de bar open is, en waar ook niet synthesizerneuroten uitgenodigd zijn.

Dus als iemand hier wel eens een pedaal in elkaar wil solderen, en misschien al een kit heeft, en dit samen wil doen, of wat vragen heeft, dan is dit je kans :)

Zijn er hier mensen die interesse zouden hebben in zo'n meet?
They're all active if they're electric basses.The only difference is where the first stage of active electronics is, a few inches away in a cavity of the body or at the end of a 20 foot cable in what's called either the preamp or the amp. -Rick Turner-
Plaats reactie