GERESERVEERD voor JANDEKKER: Squier Mustang bass

Ben je op zoek naar een bassist of wil je van je versterker af? Plaats hier een bericht!
Forumregels
We zouden graag zien dat je om een aantal zaken denkt in dit subforum. Nieuwe regels staan bovenaan dik gedrukt, maar ze zijn allemaal even belangrijk natuurlijk.

- Alleen een link naar een verkoopwebsite en/of summiere informatie is niet voldoende.
- Begin de titel van je advertentie met een voorvoegsel (FEELER, GZ, TK/TR, TR, Aangeboden, TK).
- Niet meer dan 3 advertenties per persoon. Als je meer artikelen wilt verkopen zet ze dan in één advertentie.
- Alleen muziekgerelateerde onderwerpen.
- Niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
- Niet 'bumpen' zolang je nog een advertentie op de eerste pagina hebt staan.
- Duidelijke titels (dus geen 'grote opruiming' bijv.).
- Bij voorkeur een prijs in het onderwerp.
- Verwijder je advertentie als hij niet meer actueel is!
- Advertenties worden na twee maanden automatisch verwijderd.

Advertenties die niet aan de regels voldoen / regels overtreden kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden. Neem voor advertentiemogelijkheden contact op met Arjen.

www.basgitaarforum.nl biedt slechts de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. De afhandeling van transacties geschiedt geheel op eigen risico. basgitaarforum.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor schades, verlies, (financiële) malversatie enz.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
HNZ
Berichten: 6872
Lid geworden op: 23 jan 2007, 11:46

GERESERVEERD voor JANDEKKER: Squier Mustang bass

Bericht door HNZ »

Afbeelding

Afbeelding

Ik heb inmiddels drie Squier Mustang bassen. De witte heeft een Nordstrand element en nieuwe electronica en is bespannen met LaBella flatwounds. De sunburst krijgt een Nordstrand element en nieuwe electronica en houdt roundwounds. De groene heeft een crème perloid slagplaat en is verder origineel. Mijn plan was om daar een goldfoil element in te zetten.

MAAR, ik heb eigenlijk geen zin in de keuzestress die dat weer met zich mee gaat brengen. Een Mustang met flatwounds en een Mustang met roundwounds vind ik eigenlijk wel genoeg. En door voor de sunburst met maple toets te kiezen heb ik ook echt twee andere bassen.

DUS, je voelt hem al aankomen, de groene mag naar een ander baasje. De vaste prijs is €350, ook voor BGF-ers. Het is wat ik er ook voor heb betaald. Als je wilt kun je het element uit de sunburst erbij krijgen. Dat vind ik aanzienlijk beter dan het stock element. Zodanig zelfs dat ik twijfelde of het Nordstrand element er wel in moest, maar ja, dat had ik al in huis.
Plaats reactie